Kategorier
Uncategorized

Oftast är det inte verktygen som saknas

Oftast är det inte verktygen som saknas

Jo, jag ska börja styrketräna. Amatör som jag är när det gäller träning börjar jag smått. Står på ett ben medan jag lyssnar på en föreläsning på datorn.

Det är precis samma sak med förbättringsarbete. Börja inte med att köpa någon ny, dyr digital plattform för kontroll och rapportering. Det är samma sak som att börja med att köpa en dyr träningsmaskin eller ett gymkort – den stora risken är att du inte får valuta för pengarna.

Oftast är det inte verktygen som saknas. Det är kunskap, en plan och en rutin. Sen kan verktygen prövas ut alltefter behov. Heja, ni som jobbar på med ert förbättringsarbete! Ni är aldrig färdiga och det är som det ska vara.

Till slut blir vi kanske lite mer… Lean 😉

Kommentera